Otthonunk Kft. Sopron

Okai u. 26.

Csendes, nyugodt,  családi házas övezetben épülő társasházunkban egyedülállók , párok és családosok is megtalálják az igényüknek megfelelő otthont.  A ház az Okai és a Tómalom utca sarkán található, két lépcsőházból 5-5 lakás nyílik. A lakásméretek 51-92 nm-ig, a kétszobástól a négyszobásig terjednek. Az épület  földszint-emelet-tetőtér beépítésű.  A gépkocsik elhelyezésére az épület alatti mélygarázsban vagy udvari beállóban van lehetőség.  A lakások K-Ny i tájolásúak. A földszinti lakásokhoz kertkapcsolat, az emeletiekhez erkély tartozik. A tetőtéri nagy méretű (penthouse) lakásokhoz tetőterasz kapcsolódik.

A ház a forgalomtól távol, nyugodt helyen található. A Szent-Mihály utcán keresztül 10 perc alatt gyalog elérhető a Várkerület. A kiváló közúti megközelítés miatt pedig akár a Fertő-tó vagy Ausztria irányába is hamar el lehet hagyni a várost, így külföldön dolgozóknak ideális.

Gyerekeseknek a közös kertrész vagy a Tómalom utcai játszótér közelsége miatt lehet különösen vonzó, de a Tómalmi kerékpárút is gyakorlatilag a szomszédból indul.

  •